Κατασκευή ιστοσελίδας

Πολλοί ασχολούνται με κατασκευή ιστοσελίδας...

Εμείς χτίζουμε στρατηγικές, συναρπαστικές εμπειρίες που ενισχύουν την αξιοπιστία και μετατρέπουμε τις προοπτικές σε καθιέρωση της επωνυμίας.
Η κάθε κατασκευή ιστοσελίδας για εμάς απαιτεί μοναδική προσέγγιση.

έρευνα και στρατηγική

1. Έρευνα & στρατηγική

Δεν υπάρχουν τυχερές υποθέσεις στην κατασκευή ιστοσελίδας. Αλλά στρατηγική που βασίζεται στην έρευνα. Επειδή η εδραίωση ή έναρξη της επιχείρησης σας απαιτεί αυστηρή κατανόηση των στόχων, των πελατών και του ανταγωνισμού. Οι χειραψίες γρήγορα (και ευγενικά) γίνονται παρελθόν, ώστε να ξεκινήσουμε τις συζητήσεις για την δική σας ταυτότητα. Στη συνέχεια, θα διερευνήσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται και επηρεάζουν τους στόχους, τις ροές χρηστών, τη στρατηγική περιεχομένου, τη δημιουργία περιεχομένου, τη θέση επωνυμίας και πολλά άλλα.

δημιουργία περιεχομένου

2. Δημιουργία περιεχομένου

Κατασκευή ιστοσελίδας με πειστικό, πλήρως ενημερωμένο περιεχόμενο που φτάνει στο κατάλληλο κοινό την κατάλληλη ώρα. Στοχευμένο περιεχόμενο για να προκαλέσει μετατροπές. Κάθε επικεφαλίδα, κάθε ιστορία, κάθε οπτικό στοιχείο τοποθετείται βασισμένο στις προτάσεις στρατηγικής, μηνυμάτων, UX και αφήγηση ιστοριών.
Το αποτέλεσμα είναι ένα εκλεπτυσμένο ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο εμπλέκει, πείθει και μεταβάλλει ουσιαστικά το κοινό στο οποίο απευθύνεστε, αναπτύσσοντας την επιχείρησή σας.

σχεδιασμός, οπτική απόδοση περιεχομένου

3. Σχεδίαση (Σχεδιασμός!)

Κατασκευή ιστοσελίδας με σχεδίαση βασισμένη στο περιεχόμενο. Το περιεχόμενο επικοινωνεί το μήνυμα. Η ελάττωση του κειμένου σε σχέση με τη σχεδίαση οπτικών στοιχείων (διακόσμηση) μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολικές και όχι ρεαλιστικές προσδοκίες από τη μεριά των πελατών. Η σχεδίαση, δηλαδή η αισθητική απόδοση, καθοδηγείται από το περιεχόμενο και το μήνυμα που θέλει να επικοινωνήσει. Το δημιουργικό ολοκληρώνεται κάνοντας χρήση του περιεχομένου της σελίδας. Το αποτέλεσμα είναι η ομοιογένεια που συμπαρασύρει τον επισκέπτη σ' ένα μοναδικό ταξίδι πλοήγησης.

ανάπτυξη και αποσφαλμάτωση

4. Ανάπτυξη και έλεγχος

Κατασκευή ιστοσελίδας προσαρμόσιμη (responsive) για κάθε συσκευή. Εξατομικεύεται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Ναι, οι ιστοσελίδες μας είναι ελκυστικές, ευκολονόητες και πολύ καλά σχεδιασμένες. Γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος, τυχόν αποσφαλμάτωση, και προετοιμασία της ιστοσελίδας για δημόσια προβολή στο κοινό. Έτσι ώστε να λειτουργεί αψεγάδιαστα, να ενισχύσει το brand σας και να εκπληρώνει τις προσδοκίες σας.

βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

5. Βελτιστοποίηση

Από τις πιο βασικές διεργασίες, η φιλικότητα της ιστοσελίδας στους χρήστες και στις μηχανές αναζήτησης. Η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι σημαντική. Κυρίως για την ευχάριστη πλοήγηση και εμπειρία των επισκεπτών, που εξασφαλίζει και την παραμονή τους στην ιστοσελίδα σας.
Πώς θα σας βρούν οι επισκέπτες? Το βασικότερο κανάλι είναι οι μηχανές αναζήτησης και κυρίως η Google. Στην κατασκευή ιστοσελίδας παράλληλα με τη δημιουργία περιεχομένου, δίνουμε μεγάλη προσοχή στην βελτιστοπίηση και τη φιλικότητα προς τις μηχανές αναζήτησης. Υψηλότερη ταξινόμηση συνεπάγεται περισσότερη επισκεψιμότητα και συνεπώς πωλήσεις.

κατασκευή ιστοσελίδας

6. Η ιστοσελίδα στον "αέρα"

Ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, σύγχρονες τεχνικές και κανόνες που διασφαλίζουν τη μακροβιότητα και επιτυχία της επένδυσης σας. Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο όπου η κατασκευή ιστοσελίδας ολοκληρώθηκε και είναι online!